Раководни лица во маркети

За компанијата: КАМ доо е основан во Скопје во 1999 година, како трговско претпријатие кое започна со само еден маркет во Градскиот трговски центар. Називот КАМ е скратеница од презимето на основачот Гоце Камчев. КАМ... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Кам ДОО Скопје
  • Активен до 19.01.2021
  • Позиција: Менаџер/управник/директор
  • Локација: Скопје