Маркетинг специјалист

За компанијата: Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 18 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ФИБЕРНЕТ М-К:

Административен работник

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

МАРКЕТИНГ СПЕЦИЈАЛИСТ

Работни задачи и одговорности:

 • Водење и креирање маркетинг кампањи
 • Организирање маркетинг настани за потребите на компанијата
 • Следење, водење и уредување на сите платформи на социјални медиуми
 • Маркетинг кампањи преку e-mail newsletter платформи
 • Водење и уредување содржини на корпоративен вебсајт
 • Водење и надградба на постоечки корпоративен идентитет
 • Следење и контрола на маркетинг трошоци
 • Фотографирање и смислување концепт за естетскиот изглед на фотографијата
 • Подготовка на текстови за потребите на компанијата

Потребни квалификации и способности:

 • Претходно работно искуство за оваа позиција
 • Познавање и работно искуство со  Е–Маркетинг, програми за графички дизајн (photoshop, illustrator, indesign)
 • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
 • Напредно познавање на англиски јазик и работа со Office апликации
 • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
 • Педантност и организираност во работењето
 • Одлични вербални и писмени вештини
 • Креативност и способност за следење на детали
 • За предност ќе се смета напредно познавање на софтвери за графички дизајн

 Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, пратете го вашето CV на следната емаил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот] .

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »