Градежен инженер

 • Објавен пред 3 недели
 • ЛАБИНО ТРЕЈД
 • Активен до 19.06.2024
 • Позиција: Инженер и технолог
 • Локација: Скопје

Бараме дип.градежен инженер 

Од идниот кандидат бараме:

 • Прецизност, точност, ефикасност
 • Одлични организациски и комуникациски способности, управување со луѓе
 •  Искреност, отвореност, однесување со почит, насоченост кон постигнување на исклучителни резултати, тимски играч, лојалност, склоност кон учење и отвореност кон нови искуства и знаење во градежништвото.
 • Добро да ги владее Microsoft Office (Word , Excel), AutoCAD.

Работни задачи:

 • Подготовка на техничка документација (градежни книги, дневници, ситуации)
 • Оперативни обврски врзани за тековното работење

Се молат кандидатите да пратат кратка биографија (CV) на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »