Административен работник

Плата од 27.500 ден. до 30.000 ден.

Се вработува: АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК 

Работно време од 08:00 - 16:00 часот.

Испратетет го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »