Референт за логистика

 • Објавен пред еден месец
 • Хелиос Македонија
 • Активен до 01.10.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Хелиос Македонија дооел

Босна и Херцеговина 55

1000 Скопје, Македонија

 

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА има потреба од нови соработници на следните  работна позициja:

РЕФЕРЕНТ  ЗА ЛОГИСТИКА

Потребни квалификации:

 • Образование – ВСС, ССС
 • Употреба на основен Microsоft Office пакет
 • Користење на англиски јазик
 • Активен возач (“Б” категорија)
 • Работно искуство е пожелно

Задачи и одговорности:

 • Комунукација со клиенти и организација на дистрибуција на стока до клиентите
 • Евидентирање на влезна и излезна документација;
 • Изготвување комерцијални понуди  и тендерска документација

Профил на личност:

 • Одговорна и лојална личност
 • Комуникативнa и флексибилна особа со амбиција и самоиницијатива
 • Професионален и љубезен однос кон клиентите 
 • пособност за самостална и тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените услови, Ве молиме да ја доставите   вашата професионална биографија – CV - на e-mail адреса [најави се за да го видиш е-маилот] најдоцна до 30.09.2021 год. Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 30 дена, по истекот на рокот за пријавување. Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.