МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

Активни огласи од Фасилити Менаџмент Сервицес дооел:

Oпшт работник за чистење на вентилација - Хаусмајстор / Електричар

(преземи го огласот како PDF)

Фасилити Менаџмент Сервицес дооел - Скопје, лиценцирана компанија за управување на комерцијални објекти , која на своите клиенти им нуди интегриран систем на услуги од областа на управување на недвижнини и нивно одржување од секаков вид

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ОДРЖУВАЊЕ

 

Одговорности и задачи:

·         Раководење со тим за одржување на техничка опрема на објекти

·         Планирање и координација на активности

·         Изготвување на извештаи од областа во зададени рокови

·         Грижа за одржување на опремата во исправна состојба

·         Обезбедување на непречено функционирање на објекти

·         Проектен Менаџер на објекти во изградба и објекти за техничко одржување и водење на градежни книги

 

 

Потребни квалификации:

·         Образование-Машински факултет,насока термичко инженерство

·         Работно искуство-Минимум 3 години работно искуство на иста или слична позиција

·         Задолжително познавање на англиски јазик

·         Работа на компјутер( MS Office,CAD CAM, AutoCad)

·         Искуство со работа на проекти/проектен менаџер

 

 

Личен профил:

·         Способност за самостојна и тимска работа, и работа под притисок

·         Високо развиени комуникациски и организациони вештини

·         Одлични аналитички способности

·         Професионален и позитивен однос

 

 

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса: jobs@fms.com.mk, со задолжителна назнака на апликацијата Машински Инженер за Одржување.

 

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!

КЛИКНИ