Хигиеничарки/хигиеничари

  • Објавен пред една недела
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 04.08.2021
  • Позиција: Хигиеничар
  • Локација: Битола

Активни огласи од Клуб Слот 77:

Келнери/келнерки - Шанкери/шанкерки

Потребни Квалификации

  • Одговорност  за чистење и одржување на хигиената
  • Високо ниво на точност и  педантност
  • Посветеност на работата
  • Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса : [email protected] (со назнака за хигиеничари/хигиеничарки)