Овластен сметководител

За компанијата: Р.Ж'Услуги' А,Д. Скопје е акционерско друштво кое произлезе како еден од правните следбеници од трансформацијата на ”Рудници и Железарница”Скопје-Скопје, а со тоа ги продолжува правата и обврските на... повеќе за компанијата »

 

РЖ УСЛУГИ АД Скопје ги смета своите човечки ресурси за клучен фактор за одржлив развој. 

Ние се потпираме на вештините и залагањата на нашите луѓе од сите нивоа на хиерархијата.

Наша цел е да ги привлечеме, развиваме и задржиме најдобрите професионалци, при што им

овозможуваме креативен развој на кариера и ги наградуваме нивните резултати. На тој начин

стекнуваме долготрајни вредности и конкурентска предност.

РЖ УСЛУГИ АД Скопје објавува оглас за вработување на

 

Овластен сметководител

работно време 08-16ч

Квалификации на кандидатите:

 

·        Уверение за овластен сметководител издадено од Институтот на сметководители и овластени сметководители на РМ

 

Конкурентски предности за сите работни позиции:

·        Желба за работа во средина со високи барања

·        Одлични аналитички, комуникациски и организаторски способности

·        Динамичност, ефективност и ефикасност

·        Флексибилност и адаптибилност

·        Посветеност, мотивираност, иницијативност

·        Тимска работа и кооперативност

·        Решавање на проблеми

 

Кандидатите треба да ја приложат и следнава документација:

·        Биографија (CV)

·        Доказ за завршено образование

Огласот трае 15 (петнаесет) дена од денот на објавувањето.

Кандидатите  треба да ги исполнуваат општите услови предвидени со Закон.

 

Вработувањето е со полно работно време (40 часа неделно).

 

Аплицирањето се врши со испраќање на потребните документи на следната е-маил адреса  [најави се за да го видиш е-маилот]  ,

со назнака “ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ – Позиција за која се конкурира “

 

Сите апликации ќе се сметаат строго доверливи.

Контактирани ќе бидат само кандидатите избрани за интервју.

Краен рок за пријавување:30.06.2022

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »