Градежен техничар

 • Објавен пред една недела
 • ЛАБИНО ТРЕЈД
 • Активен до 22.10.2021
 • Позиција: Инженер
 • Локација: Скопје

Активни огласи од ЛАБИНО ТРЕЈД:

Градежен инжинер

(преземи го огласот како слика)

Бараме градежен техничар

Од идниот кандидат бараме:

 • Валидна возачка дозвола – Б категорија
 • Прецизност, точност, ефикасност
 •  Одлични организациски и комуникациски способности, управување со луѓе
 •  Искреност, отвореност, однесување со почит, насоченост кон постигнување на исклучителни резултати, тимски играч, лојалност, склоност кон учење и отвореност кон нови искуства и знаење во градежништвото .
 • Добро да ги владее Microsoft Office (Word , Excel) 

Работни задачи

 • Обезбедување и координирање на проекти и усогласување, контрола и синхронизација на сите фази на изведба.
 • Надгледување на развојот на проектот
 • Оперативни и административни обврски врзани за тековното работење

Се молат кандидатите да пратат кратка биографија (CV) на [најави се за да го видиш е-маилот]