Административен Работник

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Euro Tools
 • Активен до 07.05.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

EURO TOOLS – СКОПЈЕ, Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа, има потреба да вработи:

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

Одговорности и задачи

 • Следење на рокови и планови за набавка;
 • изработка на ценовни компарации;
 • Идентификација на можностите за набавки;
 • Следење на испораките;
 • Градење на професионален и цврст деловен однос со добавувачите;
 • Архивирање на предмети од доменот на набавките.
 • Подготовка на договори и архивирање, 
 • Следење на компаниските правила и процедури
 • Прием и проследување на повици, прием на нарачки

Потребни квалификации

 • Средно завршно
 • Претходно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност
 • Задолжително познавање на англиски јазик
 • Способност за самостојна и тимска работа
 • Работа на компјутер (MS Office)

Доколку сте комуникативни, ориентирани кон остварување на резултати и сакате да работите со купувачи, Ве молиме пријавите со Ваша биографија (CV) да ги испратите на следната e-mail адреса: eurotoolsmk@gmail.com со назнака на апликацијата за „Административен Работник”.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведениве услови, ќе бидат контактирани!

Апликациите без назнака НЕМА да бидат разгледани!