Инженер за геотехника

За компанијата: ЖИКОЛ е лидер во градењето на Вашата визија. Ние сме градежници пред сè и тоа нè разликува од другите! Градете ја вашата иднина денес. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ДГТ Жикол
  • Активен до 03.08.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

ДГТ Жикол ДООЕЛ – реномирана градежна компанија која повеќе од 30 години успешно работи на македонскиот пазар, има потреба од нови лица во својот тим.

 

Дипломиран Инженер за геотехника

реон Скопје

 

Потребни квалификации:

Овластување и работно искуство ќе се смета за предност

Познавање на англиски јазик

Активно познавање на компјутерски апликации

Возачка дозвола Б категорија

Познавање на законска регулатива

 

Одговорност и задачи:

Работа во лабораторија

Организација на работните обврски, тековни лабораториски испитувања

 

Личен Профил:

Комуникативност

Посветеност,лојалност,иницијативност.

Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе

 

       Вашата професионална биографија доставете ја на e-mail: [email protected]

        тел.070/344-829