Оператори на линија

 • Објавен пред една недела
 • ЕСИ
 • Активен до 11.08.2020
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За вработување кај наш реномиран клиент кој се занимава со производство на катализатори за автомобилска индустрија потребни се:

Оператори на линија (Скопје, Велес, Куманово)

 

ЗАДАЧИ:

 • Прилагодување на линиски товар;
 • Поставување на делови на линија;
 • Пакување на делови;
 • Чистење на линијата;
 • Следење на процедурите за безбедност при работа;

 

БАРАМЕ:

 

 • ССС;
 • Работно искуство во производствена или средина со хемиски процеси ќе се смета за предност;
 • Основно познавање на работа со компјутер;
 • Задолжително следење на правилата и процедурите за работа;
 • Носење на задолжителна заштитна опрема;
 • Следење на процедурите за безбедност и здравје при работа;
 • Сменско работење (во три смени);

НУДИМЕ:

 • Обезбеден трансфер до работа;
 • Обезбеден оброк;
 • Обезбедена обука;
 • Договор на 3 месеци со можност за потпишување на неопределено време;

 

Доколку ги исполнувате наведените критериуми, своите биографии испратете ги на rabota@esi.mk и наведете ја позицијата за која аплицирате.

 

ЕСИ (Employment Services International)

ул. Костурски херои 62/1,1000 Скопје

T: +389 2 3246-899, Ф: +389 2 3246-897
rabota@esi.mk, www.esi.mk

КЛИКНИ