ДАДИЛКА – АЕРОДРОМ оглас број: Аеродром 015

Објавуваме оглас за пројавување на интерес за работно место

ДАДИЛКА – негувателка на дете во домот на семејство

Возраст на детето: 9 месеци

Работно време: 09:00 – 17:00

Работни денови: понеделник – петок

Плата: 15,000 МКД

Населба: Аеродром

Обврски на дадилката:

Подготовка на оброци за бебето

Пресоблекување, менување на пелени, одржување на лична хигиена на бебето

Игри и активности согласно возраста на бебето

Прошетки

Одржување на детска соба

Одржување на детски алишта

Квалификации и вештини:

Непушач

Минимум средно образование

Препораки од претходни работодавачи (семејства)

Посветеност на професијата, континуирана едукација и напредување

Познавање на странски јазик ќе се смета за предност

Доколку сте заинтересирани, испратете ја Вашата биографија електронски најдоцна до 12 ноември 2018 година на следната е-маил адреса: contact@babysittingmk.com.

Само кандидати чии вештини и квалификации одговараат на потребите на семејството ќе бидат повикани на интервју. Биографии и апликации доставени после наведениот рок нема да бидат земени превид.

Сите апликации и пријави ќе бидат третирани како доверливи и во согласност со Закон за заштита на лични податоци.

Повеќе информации и на : www.babysittingmk.com

КЛИКНИ