Бејбиситинг Сервис Скопје

  • ЕМБС: 6964141
  • Индустрија: Едукација
  • Адреса: Ленинова 58/1-15
  • Град: Скопје
  • Веб: www.babysittingmk.com
  • Основана во 2014
„БЕЈБИСИТИНГ СЕРВИС“е компанија основана со цел на родителите да им овозможи висококвалитетна услуга чување и воспитување на децата. На грижата за децата гледаме како на интерактивен процес со коишто на детето му се овозможува развивање на социјални, општествени и комуникативни способности. Ние ја почитуваме различитоста и индивидуалноста на секое дете и секое семејство. Како родители ние можеме да разбереме секој родителски страв, очекување и предизвик и сакаме на секој родител да му овозможиме да ужива во одгледувањето на своите деца. Ние сме тука да Ви ја најдеме најдобрата дадилка која што ќе се грижи за Вашето дете.    КЛИКНИ