Дадилка - ДЕБАР МААЛО 009

ДАДИЛКА – ДЕБАР МААЛО  оглас број: Дебар Маало 009

Бараме ДАДИЛКИ кои ќе станат дел од нашиот тим

Бараме дадилки со амбиција и желба да ни се придружат во нашата работа во згрижување, нега и едукација на деца. Ние сме компанија Бејбиситинг Сервис, основана со цел на родителите да им овозможиме висококвалитетна услуга чување и воспитување на децата во домот на семејството. За потребите на нашите клиенти објавуваме оглас за вработување на

ДАДИЛКА на близнаци во домот на семејство во Дебар Маало

Возраст на близнаците: 1 година

Работно време: 09:00 – 17:00

Работни денови: понеделник – петок

Плата: По договор  

Напомена: Дадилката секогаш ќе има помош во грижата и негата на децата од блиска личност на семејството. Нема да се случи да биде оставена сама со двете деца во текот на работното време.

Клучни одговорности

  • Подготовка на оброци за децата

  • Помош на децата околу лична и општа хигиена

  • Овозможување на едукативни игри согласно возраста и развој на децата

  • Прошетки во парк

  • Одржување на детска соба и простор за играње

  • Одржување на детски алишта

 

Квалификации и вештини:

  • Минимум средно образование, факултет ќе се смета за предност

  • Претходно искуство како дадилка во МК или во странство

  • Посветеност на професијата, континуирана едукација и напредување

 

Доколку сте заинтересирани, испратете ја Вашата биографија електронски најдоцна до 15 август 2018 година на некоја од следните емаил адреси: info@babysittingmk.com или contact@babysittingmk.com. и задолжително наведете го бројот на огласот за кој аплицирате: Пример: Дебар Маало 009

Повеќе информации и на : www.babysittingmk.com

 

 

КЛИКНИ