Aсистент во Back Office

 • Објавен пред 2 дена
 • МТЕЛ ДООЕЛ Скопје
 • Активен до 29.09.2021
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Телеком Србија Група е лидер во областа на телекомуникациите и како таква овозможува широк спектар на услуги на фиксна телефонија, мобилна, телевизиска и интернет комуникација со над 11 милиони претплатници на 4 регионални пазари: Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Македонија. Го шириме нашето работење на нови пазари и на корисниците им нудиме единствено искуство чинејќи им го животот поубав, полесен и позабавен.

Во нашето работење се водиме според нашите вредности – задоволни корисници кои се наш приоритет, работиме тимски и ги вреднуваме нашите вработени, професионални сме и превземаме одговорност за она што го работиме, се менуваме во склад со потребите на пазарот и насочени сме на постигнување на резултати. За чекор пред другите, нашата желба е да бидеме прв избор на корисниците во светот на дигитална услуга.

Дали сакаш и ти да бидеш дел од успешниот тим кој е чекор пред другите?

Пријави се за позицијата:

AСИСТЕНТ ВО BACK OFFICE MTEL DOOEL

Асистентот во Back Office е одговорен за ефикасна реализација на барањата на корисникот, со што директно допринесува и влијае на задоволството на нашите корисници.

Твоите обврски:

 • Прием,дистрибуција и реализација на корисничките барања
 • Прием, дистрибуција и решавање на приговори на корисникот
 • Решавање на системски проблеми, барања и корекции на фактура
 • Комуникација со други тимови со цел отстранување на рекламации

За да бидеш успешен потребно е да:

 • Да си ориентиран кон корисникот
 • Имаш комуникациски вештини и да си тимски играч
 • Имаш минимум средно познавање на ( Microsoft Office ) пакети
 • Имаш минимум 4ти степен на стручно образование

Кај нас можеш да рачунаш на:

 • Конкурентна почетна плата и неограничена бонус заработка
 • Динамично опкружување и позитивна работна атмосфера
 • Развој на вештини низ стручна обука
 • Развој на кариера