IT presales

Водечкиот регионален ИТ систем интегратор од Хрватска, СТОРМ ГРУПА, доаѓа во Македонија. 

СТОРМ ИЦТ ДОО Скопје, е нова фирма во Македонија, дел од СТОРМ ГРУПА,

Повеќе информации за СТОРМ ГРУПА може да најдете на www.storm.hr или на www.storm-ict.com.

 

СТОРМ ИЦТ ДОО Скопје има потреба од лице за пред-продажба, со или без работно искуство, со следните обврски:

- Препознавање на ИТ потреби на клиенти по индустрии

- Дизајн и презентација на ИТ решенија

- Бренд менаџмент

 

Платата ќе зависи од работното искуство на кандидатот.

Канцелариите се во Скопје Центар.

Контакт 072 204 776

 

Доколку сметате дека тоа е работата за Вас, испратете Кратка Биографија (CV) на stevan.rufceski@gmail.com

КЛИКНИ