Оператори за уплатно место во Битола

  • Објавен пред еден месец
  • Клуб Слот 77
  • Активен до 27.06.2021
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Битола

Потребни Квалификации

  • Завршено ССС или ВСС
  • Познавање на Англиски јазик
  • Познавање на работа со компјутер
  • Одговорна чесна посветена личност способна за индивидуална и тимска работа со развиени комуникациски вештини.

Заинтересираните кандидати потребно е да достават CV на следната Е-маил адреса : [email protected]