Информатичар

За компанијата: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce со препознатлив долгогодишен потенцијал на искусни доставувачи за курирски услуги... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред еден месец
  • ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС
  • Активен до 06.08.2021
  • Позиција: Програмер/информатичар
  • Локација: Скопје

Активни огласи од ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС:

Доставувач - Магационер

ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС има потреба од вработување на лице за техничка и IT поддршка со следниве одговорности и овластувања

ОДГОВОРНОСТИ И РАБОТНИ ЗАДАЧИ:

    Менаџирање со инвентар од ИТ опрема (документација, лагер)
    Имплементација на ИТ решенија
    Инсталација на компјутерски уреди и нивно техничко оддржување
    Администрирање на компјутерски мрежи, комуникација со вработени
    Одржување на видео надзор и негово следење
    Конфигурирање на хардвер, изведување на хардверски и софтверски инсталации и надградби, решавање на секојдневни системски проблеми.