Агент за животно осигурување

СН Осигурителен Брокер АД Битола нуди исклучителна можност за вработување во позитивна работна атмосфера со континуирана надградба, едукација и кариера за истрајни, комуникативни и амбициозни луѓе кои бараат работа со најдобри услови и со најдобри ресурси во секторот за животно осигурување.

Се бара:

  • лице со завршено факултетско образование и возраст над 25 год.

  • високо развиени комуникациски и презентациски способности

  • способност за работа под притисок

  • искуство во продажба (пожелно, но незадолжително)

Задачи:

  • подготовка на понуди за клиенти

  • комуникација со клиентите и поддршка на активностите на продажната мрежа

  • доследно исполнување на плановите за продажба

 

Ве охрабруваме Вашата кратка биографија (CV) да ја испратите на: helena.cvetkoska@snbroker.mk

**Кандидати со лиценца за брокер имаат предност.

*Избраните кандидати ги следи обука која трае 14 дена и потребно е да уплатат 1200ден за потребните материјални трошоци.

*** Огласот важи за Скопје, Битола, Охрид и Прилеп.

КЛИКНИ