Mенаџер/ка за Спорт Кафе

  • Објавен пред 4 месеци
  • Евротип Обложувалници
  • Активен до 22.05.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Евротип Обложувалници Скопје има потреба од менаџер/ка на неколку спорт кафиња во Скопје .Редовен работен однос ,одлични услови за работа .

Потребни Квалификации :

искуство во областа на угостителството и менаџментот 

Тимски дух

Лојален

Доколку имате желба да станете дел од менаџерскиот тим на Евротип Обложувалници , пратете ја вашата апликација веднаш.

 

КЛИКНИ