Агроном - полјоделство

  • Објавен пред 4 месеци
  • Мотиви
  • Активен до 24.11.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Мотиви, за потребите на свој клиент бара:

ДИПЛОМИРАН АГРОНОМ – Насока полјоделство

За надгледување на земјоделскиот процес на култури што ќе се користат за медицински и научни цели, се бараат:

  • Агрономи – насока полјоделство; 
  • Кандидатите треба да имаат најмалку 3 години работно искуство, како агроном;
  • Кандидатите треба да бидат добро организирани, сериозни и тимски настроени.

Се нуди атрактивна плата и креативна работа со најсовремена технологија.

Сите заинтересирани кандидати своите работни биографии можат да ги пратат на kariera@motivi.mk со назнака за "АГРОНОМ", најдоцна до 24.11.2018 год.

 

Само кандидатите кои ги исполнуваат критериумите ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ