Оглас за вработување на Соработник за Информациски системи

ХАЛК ОСИГУРУВАЊЕ АД Скопје е Друштво за неживотно осигурување кое се стреми кон брз развој и зголемено учество на пазарот на осигурување во Република Македонија. На нашите вработени им нудиме динамична работа со можност за  професионален развој и надоградба како и одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим.

Во согласност со нашата цел и стратегија имаме потреба од мотивирани и талентирани кандидати за вработување на следната работна позиција:

                                                        Соработник за информациски системи

                                                                    во Генерална дирекција

 

  • Основни работни обврски

 

Соработникот за информациски системи на Друштвото работи на SQL бази на податоци, компјутерски мрежи и Windows системи, работа на Windows server, TCP/IP мрежна инфраструктура, switch, router и firewall системи; треба да има одлично познавање на областа на информациска безбедност, познавање на Domain Server (Active Directory) како и одлично познавање на MS Office, особено Excel и Access. 

 

  • Потребни квалификации и карактеристики:

           Високо образование од областа на ИТ;

           Одлични комуникациски вештини;

           Професионален пристап кон работните обврски;

           Способност за тимска работа;

           Оринтираност кон критично размислување и решавање на проблеми;

            Познавање на англиски јазик е задолжително додека познавањето на турски и/или албански јазик ќе се смета              за предност;

           Кандидатите со искуство во областа на ИТ и Познавање на HTML CSS ќе имаат предност;

 

Доколку сакате да станете дел од нашето Друштво, испратете ни ваше CV на следната е-маил адреса: career@halkinsurance.com.mk, со назнака “Оглас за вработување на Сорботник за ИТ“

 

Со доставувањето на вашата апликација потврдувате дека прифаќате вашата апликација и лични податоци да бидат земени во предвид за идните потреби од нови вработувања на Друштвото.

 

Напомена:  Само кандидатите што ќе влезат во потесниот круг ќе бидат повикани на интервју.

 

Огласот е активен до: 28.03.2019 година.

 

КЛИКНИ