Domo Sofa: Product Development Engineer

Product Development Engineer

Плата од 30.000 ден.

  • Објавен на 9.2022
  • Domo Sofa
  • Активен до 30.09.2022
  • Позиција: Инженер и технолог
  • Локација: Скопје
  • Facebook: domosofafactory

Домо Софа вработува Product Development инжинер. 

Потребни квалификации:

- Завршен Факултет за Дизајн и Технологии на ентериер или последна година од студии на истиот или слична образовна институција. 

- Одлично познавање на AutoCad, Artcam или сличен програм за изработка на кројни шеми на ЦНЦ.

- Англиски јазик

-Работно искуство во индустрија на мебел

Нудиме одлични можности за работа и напредок. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »