Дистрибутер

  • Објавен пред 2 месеци
  • АНЕТА КОМПАНИ ДООЕЛ
  • Активен до 31.05.2017
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Активни огласи од АНЕТА КОМПАНИ ДООЕЛ:

одржување на двор - работнички за пакување - rabotnicki za pogon-klanica - Мајстор

Фирма во прехрамбената индустрија има потреба од дистрибутер за реонот во Скопје,

Апликации исклучиво на маил ,,vrabotuvanjeaneta@yahoo.com со ознака ,,за дистрибутер,,

Плата по договор

 


 

КЛИКНИ