Секретарка

АТС ГРОУП Скопје, со седиште во Индустриска зона Визбегово, поради зголемен обем на работа има потреба од секретарка. Квалификации: * ССС/ВСС- Општествени Науки · Одлично познавање на Англиски јазик – усна и писмена комуникација · Активно познавање на MS Office програмите Одговорности: · Организирање на состаноци и прием на гости · Организирање на канцеларискиот тек · Управување со административна документација · Телефонска кореспонденција со странки. Претходно работно искуство во административно работење ќе се смета за предност. Плататa за ова работно место изнесува 15.000 денари. Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови потребно е да го достават своето CV на email: vrabotuvanje@ats.com.mk  со назначување на работната позиција за која се конкурира.

КЛИКНИ