Независни дистрибутери за маркетинг и продажба

(преземи го огласот во Word)

D | ONE Life - компанија за маркетинг и продажба има потреба од независни дистрибутери, за реон Скопје

Поради зголемениот обем на работа го прошируваме нашиот тим

Потребни квалификации:

  • Средна стручна спрема
  • Комуникативност
  • Висока мотивираност
  • Взаемно помагање и тимска работа
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Сопствено возило за работа

Компанијата обезбедува:

  • Продуктивни обуки
  • Тим билдинг активности
  • Плата + бонуси на неделна и месечна основа
  • Фер, коректна работна атмосвера

Задолжително интервју за сите кандидати

Интервјуата за работа ќе се одржат во канцелариите на компанијата на 17.01, 25.01.2022 година.

сите кандидати ке бидат исконтактирани

аплицирајте на email: [најави се за да го видиш е-маилот]

тел за контакт 02 6090 451, 071 235 076  (од 09.00 – 15.00)  

барај огласи за вработување » барај останати огласи »