Менаџер во Филијала

  • Објавен пред една недела
  • Credi Yes Skopje
  • Активен до 09.03.2021
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Credi Yes е нова, современа брзорастечка компанија во областа на микрокредитирање на физички лица во Македонија. Поради брз раст, развивање и извршување на својата дејност потребен ни е Менаџер во Филијала за советување на клиенти за брзи потрошувачки кредити и одобрување на кредити во филијала Скопје.

Соодветниот кандидат за оваа позиција треба да биде комуникативен, проактивен, одговорен и да поседува мулти таскинг вештини применувајќи ги преку исклучителна услуга на клиенти.

 

Опис на работно место:

 

• Комуникација со клиенти на Credi Yes на шалтер во филијала и преку телефон

• Пополнување на документи и барања за аплицирање за кредит

• Информирање на клиентите за нашиот продукт и услуги во филијала

• Собирање,класификации и примарна обработка на документи

• Конзистентно следење на обврските на клиентите

• Работа со готовина

Привлекување на нови клиенти преку разни маркетинг активности

 

Квалификации:

• Релевантно искуство од најмалку 1 година на иста или слична позиција

• Одлични комуникациски и организациски способности и добри вештини за продажба

• Добро познавање на Англиски јазик

• Одлично познавање на MS Office (Excel,Word)

• Образование: Пожелно е ВСС

• Флексибилен кандидат за работно време од понеделник до сабота

 

Компанијата нуди:

• Корпоративна обука во согласнот со најдобрите практики од оваа област

• Конкурентска фиксна плата, бонуси засновани од постигнати резултати, договор за вработување,

• Службен телефон

• Можност за брзо напредување во рамките на компанијата

 

Доколку сакате да бидете дел од нашата компанија, да се развиете како професионалец, да стекнете нови знаења, вештини и споосбности од областа Ве молиме испратете ни детално CV на нашата е-маил адреса [email protected]