Администратор за канцелариска работа

  • Објавен пред 2 недели
  • Don Haus
  • Активен до 25.01.2022
  • Позиција: Административен работник
  • Локација: Скопје

Потребен е АДМИНИСТРАТОР за канцелариска работа во градежна фирма ДОН ХАУС.

Потребни квалификации:

  • познавање на работа со компјутер 
  • возачка дозвола Б категорија и возачко искуство

Фирмата се наоѓа во зоната Визбегово.

CV и контакт на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

барај огласи за вработување » барај останати огласи »