ИНСТАЛАТЕР НА НИСКОСТРУЈНИ КАБЛИ И ОПРЕМА за Скопје

  • Објавен пред 5 месеци
  • МГ ФИБЕР ОПТИКА
  • Активен до 25.10.2019
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје

МГ ФИБЕР ОПТИКА Дооел - Скопје започна со своите деловни активности во јули 2010година. Веќе 9 години успешно работи и ги опслужува и потребите на своите клиенти. Главна дејност на компанијата е инсталација на нискострујни кабли , ИТ опрема, поврзување и одржување фибер-оптички мрежи на територија на Р.Македонија.

Опис на работата

  • Инсталирање на слабострујни инсталациони кабли
  • Инсталирање на мрежна опрема

Услови

  • Завршено средно училиште
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Работа на терен
  • Работа на мала висина
  • За предност за смета претходно работно искуство во ИТ или Електроинсталатерски компании, и работа со фибер оптички кабли
  • Одговорност, тимска работа
  • Комуникативност, флексибилност

Квалификации:

  • Средна стручна спрема
  • Возачка дозвола: B

Што нудиме

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV) .

Вид на работа:

На определено време, На неопределено време

КЛИКНИ