Професионален возач

Почитувани,

Заради зголемен обем на работа ДПТ „Фока Транс“ дооел Скопје објавува ОГЛАС за работна позиција „професионален возач“.

Ги молиме заинтересираните кандидати да ни испратат своја кратка биографија на goran.foka@live.com или да не исконтактираат на тел. 070 274-380.

БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ

КЛИКНИ