Сервисер

За компанијата: Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Euro Tools
  • Активен до 07.05.2021
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

EURO TOOLS – СКОПЈЕ, Компанија со основна дејност продажба и дистрибуција на материјали, алати и опрема за заштита при работа, има потреба да вработи:

СЕРВИСЕР, со работно искуство

Потребни квалификации:

  • Претходно работно искуство на иста позиција
  • Работно искуство со електрични машини, агрегати и моторни пили на бензин, косилки и др...

Очекувани вештини и способности:

  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
  • Вредна и одговорна личност со позитивен став
  • Способност за индивидуална и тимска работа

Доколку сте заинтересирани, Ве молиме пријавите со Ваша биографија (CV) да ги испратите преку полето Аплицирај.

Само кандидатите кои ги исполнуваат горенаведениве услови, ќе бидат контактирани!