Референт за прием на возила и наплата

 • Објавен пред 11 месеци
 • АМСМ
 • Активен до 20.01.2017
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

Референт за прием на возила и наплата – База Скопје

КЛУЧНИ РАБОТНИ ОБВРСКИ:

 • Се грижи за прием, контакт и наплата на корисниците во сервисот
 • Уредно ја води целокупната потребна евиденција во врска со извршените и наплатени работни налози

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Средно образование ССС
 • Возачка дозвола за Б категорија
 • Средно познавање на MS Office
 • Средно познавање на Англиски јазик
 • Работно искуство во сервис (ќе се смета за предност)

СПОСОБНОСТИ И ПОТРЕБНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВЕШТИНИ:

 • Комуникациски вештини
 • Продажни вештини
 • Ориентираност кон корисниците
 • Ориентираност кон процесот
 • Темелност

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Референт за прием на возила и наплата, најдоцна до 20 јануари 2017.

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

 

КЛИКНИ