Телекомуникациски инженер за продажба

За компанијата: СофтНЕТ е регионален давател на телекомуникациски услуги во приватна сопственост основан во 1996 година. Следејќи ја својата политика на ширење во Југоисточна Европа, СофтНЕТ ја изгради најнапредната IP... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • СофтНЕТ ЕУ ДООЕЛ
  • Активен до 27.10.2021
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

Регионалниот телекомуникациски провајдер СофтНЕТ ЕУ има потреба од телекомуникациски инженер за продажба.

Потребни критериуми за работната позиција

- Минимум 3-5 години работно искуство во продажба на телекомуникациски сервиси.

- Високо образование, работа на терен, поддршка на техничкиот тим, исполнување на таргети за продажба.

 

Добивате редовен работен однос со дополнителни бонуси во однос на исполнување на продажбата, вашето CV испратете го на [најави се за да го видиш е-маилот]