Машински Инженер

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

Потребни квалификации, покрај општите услови предвидени во Законот за работни односи: 

  • Завршено високо образование – Машински факултет ( Процеси и техники на спојување и заварување ке се смета за предност )
  • Одлично познавање на работа со компјутер (MS Office, CAD, AutoCAD) 
  • Активно користење на англискиот јазик (пишување и говорење) Лични вештини и карактеристики:       
  • Развиени комуникациски и организациони вештини 
  • Способност за самостојна и тимска работа , под притисок и кратки рокови
  • Прецизност, точност и аналитичен пристап во работењето 
  • Професионален и позитивен однос

Потребни документи: 

  • Писмо за интерeс 
  • Биографија (CV) 
  • Диплома за завршен факултет 

Почитувани апликанти, доколку сте заинтересирани за работната позиција испратете ги погоре наведените документи со назнака за „Машински инженер“ објаснувајќи ја Вашата погодност за оваа работна позиција на нашиот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Одбраните кандидати ќе бидат повикани на интервју. 

Ви благодариме за Вашиот интерес.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »