Oператор во секторот Оператива и ИТ

(преземи го огласот во Word)

Друштвото за услуги МОНЕТА ФИНАНЦИАЛ СЕРВИЦЕС ДООЕЛ, Скопје, со седиште на ул. Битпазарска бр.60/1-1, 1000 Скопје, пoштенски факс бр.915, Лиценцирана од страна на Народна Банка на Р.С. Македонија како  Давател на услугата Брз Трансфер на Пари - MoneyGram, oбјавува :

                                                                   ОГЛАС

                                      за Оператор во секторот Оператива и IT

Работни задачи и одговорности:

 • Обезбедува целосна техничка поддршка на суб-агентите во мрежата на Монета;
 • Го надгледува и контролира работењето на серверот;
 • Врши контрола на е-маил и сетирања;
 • Врши контрола на трансакциите и дневните извештаи на суб-агентите;
 • Ги контролира и усогласува извештаите со податоците за трансакциите;
 • Врши дневна комуникација и  поддршка на суб-агентите при вршење на трансакции;
 • Врши дополнителни барања од страна на Раководителот на секторот Оператива и ИТ.

Подготовка и професионални вештини:

 • Завршено високо образование од областа на електротехника или информатика
 • Предност ќе имаат кандитатите со работно искуство во бараната област.
 • Одлично познавање на TCP/IP мрежна инфраструктура, switch, router и firewall системи;
 • Одлично познавање од областа на информациска безбедност
 • Познавање на Domain Server (Active Directory);
 • Познавање на WordPress;
 • Одлично познавање на MS Office, особено Excel ;
 • Одлични комуникациски вештини на македонски, албански и англиски јазик ;
 • Одлични организациски способности ;
 • Наклонетост кон тимска работа ;
 • Мотивиран за работа со висок квалитет.

Заинтересираните кандидати своето CV со фотографија, заедно со мотивационо писмо да го испратат на e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или на адреса: ул. Битпазарка бр.60/1-1, Скопје,  Поштенски фах бр.915 со назнака “Оглас за Оператива и IT”.

Напомена:

Огласот важи од 14.09.2022 година до 28.09.2022 година, апликациите пратени со задоцнување нема да се земат во предвид. Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »