Собар/ка

За компанијата: Хотелот "Амбасадор" се наоѓа во центарот на градот помеѓу Руската амбасада и новиот православен храм. Во негова близина (радиус од 1км) се наоѓаат повеќето државни институции. Хотелот "Амбасадор", располага... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 4 дена
  • Хотел Амбасадор
  • Активен до 09.12.2021
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Хотел *** во центарот на Скопје има потреба од собарка. 

За работната позиција предност е искуство.

Интерес за работното место може да пријавите со Ваше CV на [најави се за да го видиш е-маилот] или да се обратите на телефон 071 244 755 секој работен ден помеѓу 10 и 14 часот.