Eлектротехничар

За компанијата: НИК Системи е приватна компанија која се занимава со инсталирање и продажба на компоненти и системи за: А. Индустриска автоматизација Б. Техничка заштита на објекти В. Детекција и дојава н позар и... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • НИК Системи ДООЕЛ
 • Активен до 25.06.2021
 • Позиција: Електроника и телекомуникации
 • Локација: Скопје

Активни огласи од НИК Системи ДООЕЛ:

Продавач

Бараме електротехничар и електроинжењер за инсталирање и програмирање на системи за:

 • Автоматска детекција и дојава на пожар
 • Контрола и евиденција на пристап со картички,  Видеодомофонија и Домофонија
 • Видеонадзори Заштита од кражба и напад
 • Механички бариери (врати и рампи) за контрола на движење на луѓе и возила

Избраните кандидати ќе добиваат:

 • Пристојна и редовна плата од 800евра нагоре и плус големи бонуси за проекти
 • Континуирана обука во фирмата и кај странските партнери
 • Службени - Возило, Компјутер и Мобилен Телефон

Кандидатите треба да имаат:

 • Средно или високо електро-техничко образование
 • Познавања во областа на електроникта
 • Познавање на Англискиот јазик
 • Возачка дозвола Б-категорија
 • Работни навики и амбиции за напредок - учење и напредување