Декоратер/ка

 • Објавен пред 7 месеци
 • Kanela Prima
 • Активен до 16.11.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

ДЕКОРАТЕРКА

 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Предност имаат лицата со работно искуство на иста или слична позиција или завршено образование од областа на уметноста.

 

Одговорности и задачи:

 • Декорација на торти и колачи
 • Грижа за изгледот на готовиот производ

 

Личен профил:

 • Креативност и умешност
 • Префинет вкус, со развиени чувства за естетика
 • Вредни, енергични и педантни личности
 • Одговорност, лојалност, позитивен став
 • Способност за тимска работа и работа под притисок
 • Интерес за најновите светски трендови во слаткарството
 • Желба за постојано учење и надоградување

 

Сите заинтересирани кандидати, својата Професионална Биографија можат да ја 

достават на следната e-mail адреса: info@kanelaprima.com со назнака за "Декоратерка

 

КЛИКНИ