Финансиско и благајничко работење

За компанијата: ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС ДООЕЛ Скопје е лидер во вршењето на поштенски услуги реализирани преку електронска трговија – e-Commerce со препознатлив долгогодишен потенцијал на искусни доставувачи за курирски услуги... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ЕКО ЛОГИСТИК СЕРВИС
  • Активен до 21.01.2022
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа најголемата приватна пошта во Македонија Еко Логистик Сервис ДОО има потреба од лица за финансиско работење, благајничко работење и контрола на благајна.

Образование:

-Минимум средно

-Познавање на МС ОФИС ПАКЕТ

-Минимум 2 годишно искуство во работата.

Личен профил:

-Потребно е професионално и посветено работење

-Самоиницијативна и одговрона личност

-Комуникативна особа која е тимски играч и која е подготвена да учи и напредува

Доколку сакате да бидете дел од тимот на ЕЛС испратете го вашето ЦВ.