Административен работник

Заради зголемен обем на работа, фабрика од Скопје, населба Илинден, има потреба од:

 

Административен работник

 

Опис на работа:

 • Водење на сметковдствени и деловни книги,
 • Работа со банкарски изводи, излезни и влезни фактури,
 • Книжење,
 • Материјално сметководство,
 • Работа во сметководствени програми,
 • Доставување дневни и месечни извештаи до надлежните,
 • Комуникација со државни органи и институции,
 • Следење измени во законите.

 

Потребни квалификации:

 • ВСС,
 • Работно искуство мин. 2 години,
 • Познавање на англиски јазик.

 

Доколку сметате дека вашиот профил одговара на наведените услови, пријавете се со кратка биографија на следната e-mail адреса: Info@profilinternacional.com.mk или на телефонскиот број 02/2638-828

КЛИКНИ