Дистрибутер

Фибо Комерц Трејд ДООЕЛ Скопје е компанија која веќе дванаесет години успешно работи на нашиот пазар. Наша основна дејност е Хорека продажба на месо, преработки од месо како и други прехрамбени производи.

Поради зголемување на обемот на работа објавуваме оглас за работа на позиција ДИСТРИБУТЕР.

Потребни квалификации:

-Завршено минимум средно образование

-Работно искуство (кандидатите со работно искуство ќе имаат преднос)

-Возачка дозвола Б-категорија

Работно време и локација:

-Понеделник- Сабота 08:00 -16:00

ул.Георги Димитров бр.1-1, Кисела Вода (позади средното економско училиште).

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »