Машински инженер

За компанијата: Kратер ДООЕЛ Увоз – Извоз Илинден успешна компанија која повеќе од 30 години е лидер во областа на термо техничките и хидротехничките инсталации која поседува комплетна опрема за инсталација (монтажа)... повеќе за компанијата »

MAШИНСКИ ИНЖЕНЕР – 3 работни места

Смер:

  • Производно инженерство
  • Индустриско инженерство и менаџмент
  • Процеси и техники на спојување и заварување ( материјали, процеси и иновации )

Потребни квалификации, вештини и искуство:

  • ВСС – Машински инженер
  • Одлично познавање на англиски јазик (чита, пишува, говори);
  • Одлично познавање на MS Office;
  • Одлично познавање и работа со графички софтвер AutoCAD, MEP 3D, solidwork, inventor

 Работата се извршува од 07:30 до 15:30 часот. 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови и сте заинтересирани за нови предизвици и постојан развој на Вашата кариера, испратете Ваша кратка биографија (CV) и мотивационо писмо на следната email адреса:  [најави се за да го видиш е-маилот]

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани..

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »