ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР (СПЕЦИЈАЛИСТ) - Гостивар

Активни огласи од ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА ДООЕЛ Скопје:

EVN - GJENERATA E RE - ЕВН - ИДНАТА ГЕНЕРАЦИЈА

За нас
ЕВН Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија главна дејност е дистрибуција на електрична енергија во Република Македонија. Компанијата е дел од EVN групацијата, која на македонскиот пазар влезе во 2006 година . Најважна цел за ЕВН Електродистрибуција е сигурно и квалитетно снабдување на корисниците со електрична енергија.

КАРИЕРА ВО ЕВН

За потребите на Корисничкиот Енерго Центар Гостивар, Група 1 – Нови приклучоци, бараме:

ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР (СПЕЦИЈАЛИСТ) во ГОСТИВАР (М/Ж)

Работни задачи:

 • Обработка на барања и поплаки од корисниците,
 • Планирање и проектирање на електроенергетски објекти,
 • Контрола и надзор на изградба/пуштање во работа на електро-енергетски објекти и приклучоци на корисниците,
 • Прием, обработка, чување и средување на документација,
 • Контрола на приклучоци и мерни места.


Потребни квалификации

 • Електро-технички факултет - Енергетика,
 • Релевантно работно искуство од минимум 2 (две) години,
 • Познавање и користење на MS Office,
 • Познавање на англиски јазик ќе се смета како предност,
 • Способност за работа во рокови,
 • Возачка дозвола,
 • Исполнителност и одговорност,
 • Флексибилност,
 • Тимска работа.

Испратете ја Вашата куса биографија и мотивационо писмо jobs.evnelektrodistribucija@evn.mk, или потполнете ја електронската апликација на нашата интернет-страница www.evn.mk најдоцна до 18.12.2018.


Напомена: Доколку сакате Вашите податоци да бидат зачувани во нашата база на податоци согласно Законот за заштита на лични податоци, покрај биографијата и мотивациското писмо треба да испратите и изјава за дозвола за користење на лични податоци за потребите за вработување.

ЕВН е компанија која нуди еднакви можности и правичен третман при вработување на сите лица без оглед на нивната раса, пол, религија, национална припадност, вид на попреченост или политичка припадност.

Вашиот успех е и наш успех, бидете дел од тимот на ЕВН Македонија!

ЕВН Македонија, Оддел за човечки ресурси и организација
www.evn.mk, jobs.evnelektrodistribucija@evn.mk

КЛИКНИ