Возачи за достава на готови производи

  • Објавен пред една недела
  • Lactalis MK ДООЕЛ Скопје
  • Активен до 28.08.2019
  • Позиција: Возач/управувач
  • Локација: Скопје

Lactalis MK Логистика ДООЕЛ има потреба од Возачи од Скопје, за достава на готови производи

Што очекуваме од вас:

- достава на готови производи до купувачите

- достава на документи

- точност, прецизност и посветеност при извршувањето на секојдневните задачи

- грижа за возилото и производите

Потребни услови:

- возачка дозвола C категорија

- ССС

- искуство во дистрибуција на производи, како и поседување на возачка картичка ќе се смета за предност

Што нудиме:

- редовни месечни примања

- бонуси и стимулации во зависност од реализираните таргети

- работа во позитивна и мотивирачка атмосфера

КЛИКНИ