работник - работничка на Бензинска пумпа

Се бара работник - работничка за работа на Бензинска Пумпа  Петрол Оил Компани, Скопје 

потребни квалификации

завршено средно образование

Со или без работно искуство

Работно користење на компјутер

контакт моб. 070 217 459

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »