Практиканти

За компанијата: Евротип спортските обложувалници се прва битолска компанија која се занимава со приредување на игри на среќа – спортско обложување. Првата локација за остварување на нашата дејност е во Битола. Комапнијата... повеќе за компанијата »

ПОТРЕБНИ  КВАЛИФИКАЦИИ:

  •  Средно училиште,високо образовоание или на дипломски студии
  • Познавање на MS Office пакет (Excel)

Потребни се практиканти во делот на  :

1. Човечки ресурси

2. Магацинско работење

3. Комерција

4. Архива

5. Правник

 

     ЛИЧЕН ПРОФИЛ:

  • Ефективна соработка со останатите оддели во компанијата
  • Професионалност, посветеност и лојалност
  • Самоиницијативност и тимска работа
  • Одговорна и комуникативна личност
  • Подготвеност за тимска работа и за учење     

 Доколку сакате да бидете дел од тимот на ЕВРОТИП, Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e-маил  [најави се за да го видиш е-маилот]  

Во насловот на меилот (subject) наведете ја позицијата за која аплицирате.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »