Производство на автомобилски делови

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 15.11.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Мотиви, во името на својот клиент бара:

 

Работници за во магацин.

 

Заради зголемен обем на работа и исполнување на својот производствен план, фабрика од Скопје која работи во областа на автомобилската индустрија бара поголем број работници. Кандидатите ќе поминат обука за работа. 

 

Опис на работните обврски за магацин:

 • прием на материјали/ суровини за производство;
 • селектирање и припрема на материјалите за производство;
 • припрема и пакување на готов производ;
 • асистирање при товарење на готов производ;
 • селекција на отпадот;
 • следење на налог и инструкции за работа;
 • подготвеност за работа во смени.

 

Потребни квалификации:

 • ССС;
 • одлична психофизичка состојба;
 • работно искуство се смета за предност;
 • организациски способности и желба за тимска работа.

 

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на kariera@motivi.mk со назнака "Магационери".

Само кандидатите кои ќе ги исполнуваат условите ќе влезат во потесен круг.

КЛИКНИ