Осигурителен Брокер

За компанијата: Осигурително брокерско друштво Полиса Плус АД Скопје е основано на 22.06.2011 година. повеќе за компанијата »

Активни огласи од ОБД Полиса Плус АД:

Администратор за поддршка на продажба

Осигурително брокерско друштво ПОЛИСА ПЛУС АД Скопје oбјавува оглас за вработување:

-Осигурителен Брокер- 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:

  • Лиценца од Агенција за супервизија на осигурување за вршење брокерски работи
  • Одлично познавање на работа со MS Office(Word, Excel, Power Point)
  • Изразени комуникациски и организациски способности 

Опис на работата:

  • Комуникација со постоечки и потенцијални клиенти
  • Анализирање на потребите на клиентот поврзани со осигурување, подготовка на понуди и презентирање пред клиентите, како и нивно запознавање со правата и обврските
  • Доследно исполнување на плановите за продажба

Кандидатите во своите пријави да вклучат:

  • CV
  • Копија од лиценцата за вршење осигурително брокерски работи

Вашите апликации испратете ги најдоцна до 04.12.2023 година на следната маил адреса: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »