Систем администратор

Станете дел од нашиот млад и амбициозен тим!

Теледискоунт Дооел Скопје e call center кој се занимава со маркетинг услуги и врши продажба на производи на природна база. Отворена е работна позиција: Систем администратор!

Опис на задачите:

- одржување на мрежното поврзување 

- поддршка и одржување на програмата на операторите

- инсталација на софтвер

- основно познавање на Linux

- основно познавање на IP мрежа

- добро познавање на англиски јазик

Сите заинтересирани кандидати, може и студенти да испратат кратка биографија на следната е-маил адреса: M.Stroimanovska@calleraltd.com

КЛИКНИ